ΚΑΛΕΣΜΑ

0 Comments

26-5-2017
«Think globally act locally" (Σκέψου σφαιρικά δράσε τοπικά) μήπως πρέπει να είναι το σύνθημα της καθημερινότητάς μας;
Ο Τραμπ, ο Πούτιν, η Μέρκελ, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης επηρεάζουν την ζωή μας. Πόσο περισσότερο από τους γεμάτους σκουπίδια δρόμους, τα πεζοδρόμια που δεν περπατούνται, την έλλειψη χώρων για τα παιδιά, την αδυναμία μετακίνησης των ηλικιωμένων, το πράσινο που δεν υπάρχει, τα πάρκα που συνεχώς υποβαθμίζονται την έλλειψη αισθήματος ασφάλειας, ιδιαίτερα τα βράδυα;
Μήπως είναι ώρα να σηκωθούμε από τους καναπέδες και την οθόνη της τηλεόρασης ή του internet ή το κινητό και να ασχοληθούμε και εμείς και τα παιδιά μας δημιουργικά με τον χώρο που μας περιβάλλει;
Να η ευκαιρία:
Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις-δράσεις που θα γίνουν το Σάββατο 27, την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και οργανώνονται από την Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίον του Άρεως, την Κίνησή μας, το Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ» , τους Φίλους Αστέγων του Πεδίου του Άρεως.
Ειδικότερα:
1) Από την Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίον του Άρεως: «Δενδροφύτευση» στο Πεδίον του Άρεως το Σάββατο 27-5-2017 με τόπο συνάντησης το άγαλμα του Κωνσταντίνου ώρα 6 το απόγευμα.
2) Από μας τους γονείς και το σχολείο μας, το 28ο Δημοτικό Σχολείο: «Δενδροφύτευση» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς την Κυριακή 28-5-2017 στις 10 το πρωί σε συνεργασία με την Περιφέρεια.
3) Από όλους τους παραπάνω « Εκδήλωση – Συζήτηση» Φορέων, Συλλογικοτήτων και ευαισθητοποιημένων κατοίκων για τα προβλήματα του Πεδίου του Άρεως, τη Δευτέρα 29-5-2017 στο κτίριο Οικονομίδη - Άλσος στις 12 το μεσημέρι, όπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν η Περιφέρεια Αττικής, o Δήμος Αθηναίων, άλλοι φορείς και δημοσιογράφοι.
Ας ξεκινήσουμε την προσπάθεια...